Αντεθνικοί αστερισμοί ενάντια στις εθνικές φιέστες

 

 

Ελλάδα

ημερομηνία φαντασιακής γέννησης (ορθόδοξα πλαστογραφημένη): 25 Μαρτίου

Ζώδιο Κριός

Αναμφίβολα πολεμοχαρές και εγωκεντρικό ζώδιο, με Μεγάλη Ιδέα για τον εαυτό του υπό ευνοϊκές διεθνείς συνθήκες. Με Ανάδρομο Ερμή λουφάζει ως «ταλαίπωρο και ταπεινό». Δυσκολεύεται στην αριθμητική, μιας και γιορτάζει το 2021 τα 200 χρόνια γέννησής του από το 1828, ενώ την ίδια στιγμή δηλώνει ότι έχει συγγενείς πρώτου βαθμού πάνω από 2.500 χρόνια.

Προσωπικά:

Βαθιά πατριαρχικό και συντηρητικό. Ανοιχτό στην ισότητα των φύλων, πάντα όμως κάτω από το αντρικό. Διαταραχές προσανατολισμού: προέρχεται «εξ Ανατολάς», δηλώνει ότι «ανήκει εις την Δύσιν», ενώ Βορράς και Νότος αγνοούν την ύπαρξή του. Επιδεικτικά θρησκόληπτο και μισαλλόδοξο, αναθεματίζει με ορθολογικές κορόνες τον φανατισμό άλλων θρησκειών. Προσοχή, μην του πείτε ότι οι πρώτες αμοιβάδες στον πλανήτη δεν είχαν «ελληνικό DNA».

Σχέσεις:

Δεν έχει φίλους (πέρα από γιάπηδες, μπάτσους και καραβανάδες), μόνο υπηκόους. Σε όσους/ες δεν καταπιούν αμάσητο το χάπι της εθνικής αυταπάτης, επιφυλάσσει ξερονήσια «εθνικής αναμόρφωσης», στρατόπεδα «φιλοξενίας», φράχτες, φυλακές, ψυχιατρεία και άλλα κολαστήρια. Στους πειθήνιους χαρίζει γενναιόδωρα μια ζωή οργανωμένης σήψης. Μνησίκακο και αλυτρωτικό προς τα άλλα ζώδια, ειδικά τα γειτονικά του. Την ημέρα επιδίδεται σε επιθετικές εκστρατείες και πολεμικούς εξοπλισμούς, τα βράδια αυτοϊκανοποιείται δηλώνοντας φιλειρηνικό και δίκαιο. Μιλιταριστικό και σοβινιστικό, αναγνωρίζει παντού εχθρούς ενώ συνάπτει λυκοφιλίες μόνο με εχθρούς των εχθρών του. Σήμερα, δεν κρύβει τις ορέξεις του για κυριαρχία στην Ανατολική Μεσόγειο και Βαλκανία. Προσοχή, μην πείτε μπροστά του ότι το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη, κινδυνεύει από εγκεφαλικό… -είναι και σε μεγάλη ηλικία-(optional).

Ερωτικά – Συναισθηματικά:

Τα βέλη του έρωτα που έρχονται εκ δεξιών προσφέρουν σταθερότητα και σιγουριά. Εξ αριστερών όμως, προσφέρουν μεγαλύτερη απόλαυση και ολοκλήρωση. Παθιάζεται με όλα τα εξουσιαστικά χαρακτηριστικά της αρρενωπότητας, με φασίστες, εθνικιστές, πατριώτες και ρατσιστές. Ενώ αναστατώνεται στη θέα μεταναστ(ρι)ών, εξεγερμένων, αυτοοργανωμένων κοινοτήτων, ανυπότακτων και ολικών αρνητών στράτευσης.

Οικονομικά – Επαγγελματικά:

Τεχνοκρατικά ερασιτεχνικό, πουλάει μούρη που δεν έχει, πράγματα που δεν του ανήκουν και την εργασία των υπηκόων του για τη δική του επιβίωση. Αν και το τρένο της μετάβασης από φεουδαρχία σε καπιταλισμό έκαιγε κάρβουνο, επιταχύνθηκε μετά από μισό αιώνα καριέρας στα διευθυντήρια μεγάλου ευρωπαϊκού οργανισμού. Αν η τροχιά του Αστού Δία παραμείνει σταθερή και εφόσον το Άστρο της Επανάστασης δεν τον (optional) κοπανήσει με την κατσαρόλα της Μικρής Άρκτου, η μετάβαση αυτή ίσως να ολοκληρωθεί μέχρι το 2098. Προσοχή αν σας ζητήσει χρήματα, χρωστάει από γεννησιμιού του.

Υγεία:

Aρρωστοφοβικό, με εμμονή όμως στο να διαχέει, να τρώει, να πίνει και να αναπνέει τη δική του σαπίλα και τοξικότητα. Ποτισμένο μέσα στον βούρκο του υγιεινισμού, της αρτιμέλειας και της καθαρότητας, αντιλαμβάνεται το σώμα μόνο ως πεδίο μάχης. Η απρόσμενη τροχιά του Άρη (σε συνδυασμό με την έμφυτη ροπή του σε απαγορεύσεις και διαταγές) το οδήγησε στο να κηρύξει τον πόλεμο ακόμα και σε ιούς-«αόρατους εχθρούς» ενώ στο άκουσμα της φράσης «καταστολή των συμπτωμάτων ενός νέου ιού», αυτό ξεδίπλωσε μονομιάς ό,τι στρατιωτικό εγχειρίδιο καταστολής του αστικού τοπίου είχε διαθέσιμο. Έτσι, όσο ο κορονοϊός κάνει τον κύκλο του, αυτό κυνηγάει τις μάγισσες της αλληλεγγύης, των αντιστάσεων, των διαδηλώσεων, των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, των καταλήψεων, της αυτοοργάνωσης. Προσοχή, αν στραφείτε για σωτηρία στις «γνώσεις των ειδικών»: η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, για να πιάσει πρώτη τα χρηματικά έπαθλα, τα «ερευνητικά» προγράμματα των ειδήσεων και το Νόμπελ της «μόνης και μοναδικής αλήθειας».

Προβλέψεις:

Το μέλλον του προδιαγράφεται δυσοίωνο. Οι κινήσεις των πλανητών διαμορφώνουν τάσεις ανυπακοής και αντίστασης των υποτελών τάξεων, αν οι τελευταίες δεν εκπέσουν στη ματαιότητα του κοινωνικού κανιβαλισμού και εκφασισμού. Ειδικότερα, όταν οι «από κάτω» εξεγερθούν συλλογικά και αντι-ιεραρχικά στα μονοπάτια της αυτοοργάνωσης, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, η καταστροφή του ζωδιακού κύκλου θα μοιάζει αναπόφευκτη και το αύριο συμπαντικά θα προμηνύεται σίγουρα πιο φωτεινό.

 

Πρωτοβουλία για την ολική άρνηση στράτευσης (Αθήνα)

olikiarnisi.espivblogs.net

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *