Αντεθνική/Αντιμιλιταριστική παρέμβαση αλληλεγγύης στους ολικούς αρνητές στράτευσης σε Δραπετσώνα και Κερατσίνι (Σάββατο, 26/1)

(αναδημοσίευση από το blog του αυτοοργανωμένου χώρου αλληλεγγύης και ρήξης, Ρεσάλτο)

 

Το πρωί του Σαββάτου 26/1 πραγματοποιήθηκε στις περιοχές της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου από 40 συντρόφους και συντρόφισσες, αντεθνική-αντιμιλιταριστική παρέμβαση αλληλεγγύης στους ολικούς αρνητές στράτευσης Κωνσταντίνο Γουνιτσιώτη, Στράτο Μωυσή και Παύλο Χριστόπουλο, που δικάζονται στο στρατοδικείο Ρουφ στις 6 και 18 Φλεβάρη 2019.

 

 

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης κολλήθηκαν εκατοντάδες αφίσες (1, 2) και μοιράστηκαν εκατοντάδες κείμενα που έχουν συνδιαμορφωθεί από 7 συλλογικότητες, γράφτηκαν συνθήματα, πατήθηκαν στένσιλ, κρεμάστηκαν πανό και πετάχτηκαν χιλιάδες τρικάκια. Βασικό σημείο της παρέμβασης υπήρξε το πέρασμα μας από το στρατόπεδο-στρατιωτικό εργοστάσιο αρβυλών της ΚΟΠΗΣ στη Δραπετσώνα, στο οποίο γράφτηκαν συνθήματα και στένσιλ στην πύλη.

 

 

Κανένας και καμία μόνος/η μπροστά στις ορέξεις του κράτους και των στρατοκρατών, για έναν κόσμο αλληλεγγύης, ελευθερίας, αυτοοργάνωσης, κοινοκτημοσύνης, χωρίς έθνη, κράτη, στρατούς και επίπλαστους διαχωρισμούς.

 

 

Αλληλεγγύη στους ολικούς αρνητές στράτευσης
Oύτε μία ώρα, ούτε ένα ευρώ στον στρατό
Kανένας φαντάρος ποτέ και πουθενά 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *